Incident amb una excavadora a la platja de Baix a Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 28/4/2020

Aquest matí de dimarts hi ha hagut un incident a la platja de Baix a Mar que ha despertat l’interès de veïns i gent que passejava pel passeig i ha alterat la monotonia del confinament a la façana marítima torrenca, que s’ha trencat una mica des de diumenge amb la possibilitat dels menors de catorze anys i els seus pares de sortir a passejar.

Una màquina excavadora de l’Ajuntament, que arreglava les rases que es fan perquè surti l’aigua de pluja i escampar els munts que generen les màquines de neteja a la vora del passeig, ha quedat encallada a l’aigua de la vora de la platja.

Aquesta excavadora s’ha pogut treure de l’aigua amb l’ajuda d’una retroexcavadora i una altra màquina del Club Marítim de Torredembarra. L’Ajuntament ha agraït l’ajuda a aquesta entitat.

Foto: Una imatge de l’operació per treure l’excavadora de l’aigua. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This