La primera Junta de Govern Local telemàtica de Torredembarra tira endavant diferents mesures

REDACCIÓ l Torredembarra, 24/4/2020

L’Ajuntament de Torredembarra ha celebrat aquest dijous, 23 d’abril, la primera Junta de  Govern Local telemàtica amb la participació de l’alcalde i els tinents  d’alcalde com a membres de l’òrgan i amb l’assistència també de la  resta de membres de l’equip de govern, a més del secretari i la  interventora municipals. Fins al moment, les resolucions urgents s’han  adoptat per decret de l’alcalde en aquelles competències que tenia  delegades a la junta. A partir d’ara, es reprendran les sessions  telemàticament fins que no es puguin dur a terme de manera presencial.

En aquesta primera junta des que es va decretar l’estat d’alarma, s’ha  aprovat l’última certificació de les obres d’instal·lació d’enllumenat  en un tram del passeig de Miramar, la pròrroga del contracte del servei de manteniment i reparació de la flota de vehicles municipals, l’ampliació del termini per a l’execució de les obres de reforç del  bloc de Baix a Mar, el pla de seguretat i salut de les obres del  projecte de telecomunicacions i cablejat de l’edifici de l’Ajuntament,  i els plecs per a la licitació del servei d’assessorament i  assistència jurídica en matèria laboral i del servei de recull de premsa.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This