Les obres d’ampliació del cementiri de Torredembarra començaran a inicis de maig

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/4/2020

L’Ajuntament de Torredembarra ja ha adjudicat i signat el contracte de  les obres d’ampliació del cementiri municipal que s’iniciaran a  principis del mes de maig. Aquestes obres es poden tirar endavant en aquest moment marcat pel decret d’alarma a causa del Covi-19 ja que s’han qualificat com a obra essencial. L’empresa guanyadora del procés de licitació que es va  iniciar el mes de desembre passat ha estat Voracys, SL amb un  pressupost de 308.396,33 € (IVA inclòs). El termini d’execució és de  quatre mesos.

L’ampliació del cementiri municipal consistirà en la construcció d’una nova illa amb un total de 192 nínxols i 132 columbaris. Aquesta  actuació es durà a terme dins dels límits actuals del recinte, en  l’espai lliure interior de l’agrupació central, sense afectar els vuit  xiprers de grans dimensions que es troben a la zona enjardinada, ni la  configuració dels porxos perimetrals.

El regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl García, ha explicat que  l’ampliació del cementiri municipal és urgent ja que en aquests  moments només queden una vintena de nínxols disponibles.

Foto: El cementiri municipal de Torredembarra tindrà una nova illa de nínxols i columbaris. / ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This