La Biblioteca Mestra Maria Antònia ofereix diferents propostes per un Sant Jordi confinat

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/4/2020

Aquest Sant Jordi diferent serà diferent a causa del confinament i la Biblioteca Mestra Maria Antònia  de Torredembarra ha adaptat les seves propostes de celebració perquè tothom pugui gaudir de la festa del llibre i de la rosa.

Calendari d’activitats previstes

22 d’abril

A les 17 h, Revetlla per a adults:

Tertúlia virtual “L’escriptura com a teràpia de confinament”, amb Eugènia Llonch Grané (autora novell que viu a Torredembarra, que ha escrit “Tómate las pastillas”). Qui vulgui participar ha d’escriure a biblioteca@torredembarra.cat. Es farà servir la plataforma Jitsi.

A les 19 h, Contacontes per a adults amb Jordina Biosca

En directe, al facebook de la Biblioteca de Cunit. Amb el títol “Bàrbars”, es presenta un recital ple de barbaritats elevades a l’enèsima potència. Quan els continguts van directament a l’ànima i de retruc pincen la ment. Quan el to subtil d’un vers desferma tempestes i ofega els sentits, tot allò que passa escrit en tinta esdevé carn pròpia, mirall d’un mateix. Recitat, narrat. Sentit.

23 d’abril

Per a adults

La Biblioteca compartirà a través d’Ona La Torre diversos poemes que han gravat els tertulians, els padrins de lectura i les bibliotecàries. Des del web de l’emissora de ràdio municipal, es podran escoltar els àudios.

Per a infants

Proposen participar en la decoració de balcons i finestres amb roses, dracs, etc. Els infants han estat convidats per les escoles, la biblioteca i el centre Capicua a escriure sobre l’escola, que és el tema del concurs de la mateixa biblioteca en el marc de l’Any Mestra Maria Antònia.

A més, els joves estan dedicant el Sant Jordi a treballar el seu llibre del club de forma molt interactiva i audiovisual. Faran tertúlia divendres a la tarda sobre “Pregúntale a Alicia”.

D’altra banda, aquests dies també hi haurà recomanacions de llibres i sorpreses. Caldrà estar atents a les xarxes socials de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

Foto: Eugènia Llonch conduïra la tertúlia virtual “L’escriptura com a teràpia de confinament”. / YOUTUBE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This