Ona la Torre vol trencar la monotonia el confinament aquest dissabte amb ‘L’altaveu més gran del món’

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/4/2020

La pluja va deslluir dissabte passat la cita és als balcons de Torredembarra connectant Ona la Torre i l’emissora ha decidit tornar a fer una convocatòria aquest dissabte, 25 d’abril, a les 19:00 hores. L’altaveu més gran del món serà un programa especial d’una hora, amb Jeroni Rañé i la dj Leela al capdavant,  amb molta música i missatges d’ànims de personalitats reconegudes de la Torre en tots els àmbits, des de l’esport, l’art i la política.

La ràdio municipal de Torredembarra convida a tothom a participar de la festa i treure la ràdio al balcó per compartir-ho amb tot el veïnat i fer poble. Es podran demanar cançons a través de les xarxes socials etiquetant Ona la Torre. També s’anima a fer vídeos i fotos i compartir-les amb l’etiqueta #GranTDB.

La festa acabarà a les 20 h amb els aplaudiments pel personal sanitari, pels autònoms, pels serveis essencials i per les entitats.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This