L’equip del Torredembarra Actualitat us recomanem llibres per aquest Sant Jordi

REDACCIÓ – 19/4/2020

Aquest Sant Jordi serà molt diferent als que hem viscut des de la recuperació de la democràcia a Catalunya, quan es va recuperar amb força aquesta festa tan nostrada. El confinament a causa de l’estat d’alarma a causa del coronavirus ens impedirà viure la festa del llibre i la rosa al carrer.

Però l’equip del Torredembarra Actualitat volem que aquest Sant Jordi compreu llibres i roses. Els diferents membres del nostre mitjà vam començar aquest dissabte a recomanar-vos llibres a través de les nostres xarxes socials Facebook i Twitter. Compartirem una recomanació cada dia. La primera va ser la més jove de l’equip, l’Isaura Valle, que signa la columna Visió 2000.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This