Homenatge aquest dimecres als balcons a través de la ràdio als infants confinats

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/4/2020

Els infants són dels que porten pitjor el confinament, acostumats a anar escola, als parcs infantils, fer esport, em definitiva, cremar la molta energia que porten dins. Aquest confinament, obligat per intentar reduir el contagi del coronavirus Covid-19, compleix aquest dimecres el primer mes. Per homenatjar els més petits de la casa, s’ha llançat una iniciativa a nivell de Catalunya, a través de La Xarxa, a la qual ja s’ha sumat Torredembarra i Altafulla on les respectives emissores locals d’Ona La Torre i Altafulla Ràdio co-produeixen el magazín de tarda “Carrer Major”.

En aquest cas, des de l’Ajuntament de Torredembarra, es demana als veïns i veïnes aquest dimecres, 15 d’abril, sortir als balcons a les 17:30 hores i cantar i ballar i dedicar-los un gran aplaudiment, sintonitzar Ona La Torre.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This