Donació de vals a famílies per part de la Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès-Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/4/2020

La Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès-Torredembarra ha fet una  donació de vals per a la compra de productes frescos a famílies amb  pocs recursos del municipi. Representants de la Junta de la Comunitat  Islàmica Pastoral han explicat que com a comunitat i veïns del  municipi de Torredembarra tenen el deure d’ajudar les famílies que més  ho necessiten i que en les darreres setmanes han donat suport a una  vintena de famílies per a comprar productes bàsics de primera  necessitat. Aquesta nova aportació pretén arribar a més famílies de Torredembarra i per aquest motiu es van posar en contacte amb  representants de Càritas i tècnics de la regidoria d’Acció Social.

En els últims dies, representants de la Comunitat Islàmica i Càritas  han establert diferents contactes per organitzar la forma en què es  realitzarà aquesta donació i s’ha acordat que les famílies que aquest  dimarts, 14 d’abril, atengui Càritas en el lliurament d’aliments  podran rebre per part de la comunitat islàmica uns vals per valor de  20 euros per família que podran intercanviar per productes de primera  necessitat en un comerç de Torredembarra. Està previst que s’atenguin  120 famílies que després de recollir aliments a local de Càritas  podran anar al local de la Comunitat Islàmica situat al Camí de l’Era  31-33 baixos, local 4, que romandrà obert des de les 10 hores del matí  per al lliurament dels tiquets.

La regidora d’Acció Social, Marga Rovira, ha agraït la donació i la  solidaritat de la Comunitat Islàmica de Torredembarra. Ha explicat que  aquesta crisi sanitària afecta tothom i que totes les iniciatives de  les entitats socials, culturals i religioses del municipi són ben acollides atès que la suma d’esforços contribuirà a superar aquesta  situació. Tanmateix ha valorat molt positivament que es lliurin vals  per intercanviar en comerços torrencs ja que a més d’ajudar a famílies  també es dona suport al comerç de proximitat del municipi.

Aquesta fórmula de vals per comprar productes frescos en diferents  establiments de Torredembarra és una iniciativa que Càritas ja  realitzava amb el suport de la Regidoria d’Acció Social en els últims  anys i té un funcionament molt positiu atès que les famílies poden  decidir quins productes adquireixen.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This