La Policia Local i Protecció Civil repartiran mascaretes a Torredembarra quan arribin

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/4/2020

La Policia Local Torredembarra i voluntaris de Protecció Civil té previst repartir les mascaretes provinents del Ministerio del Interior que els han comunicat que els arribaran. Les esperaven aquest dilluns, 13 d’abril, però dimarts pel matí encara no havien arribat.

Aquest repartiment es farà a persones que s’hagin de desplaçar per a treballar, a l’estació de tren, a la parada de bus interurbà i xarxa viària. Les mascaretes estaven destinades a repartir-se en poblacions de més de 50.000 habitants i aquest límit s’ha rebaixat finalment a 30.000. Torredembarra compta amb poc més de 16.000 habitants, però s’ha valorat des del Govern espanyol que l’estació de tren del municipi compta amb un gran volum de passatgers.

Les 1.700.000 mascaretes enviades des del Govern espanyol no han arriben amb cap instrucció sobre el procediment de distribució i, segons l’executiu català, l’operatiu per al seu repartiment s’ha hagut de preparar a contrarellotge per arribar a la màxima població possible. Es destaca la importància de mantenir la distància social sobretot quan es recullin les mascaretes, així com seguir practicant les mesures higièniques de rentat de mans i evitar tocar boca, nas i ulls.

D’altra banda, el Govern de la Generalitat manté el repartiment de mascaretes el dia 20 d’abril a través de les farmàcies amb la targeta sanitària, perquè “és una acció programada que no es fa improvisadament.”

Foto: Agents de la Policia Local de Torredembarra repartiran mascaretes. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This