Una persona ja acumula quatre denúncies a Torredembarra per no respectar el confinament

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/4/2020

La Policia Local de Torredembarra ha continuat aquest divendres, 10 d’abril, les actuacions per detectar les persones que amb la seva conducta respecten el confinament decretat dins de l’estat d’alarma per reduir el contagi del coronavirus Covid-19. Una de les persones denunciades en aquesta jornada acumula ja quadre denúncies.

Durant aquest divendres els agents de la Policia Local de Torredembarra han realitzat 24 denúncies, 11 de es quals a no residents. És una xifra inferior a la de dijous, que va ser de 34. Des de l’inici del confinament ja s’han posat 141 denúncies (69 a no residents).

Foto: Un agent de la Policia Local de Torredembarra fent tasques de control del confinament en un establiment comercial. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This