Es fan 15 tests a la Residència Pere Badia i tots donen negatiu de Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2020

La Residència Pere Badia de Torredembarra continua lliure de coronavirus Covid-19, malgrat que no paren de declarar-se casos de la malaltia en residències de gent gran de municipis veïns. El passat 7 d’abril es van realitzar un total de 15 tests PRC, concretament entre sis residents i nou treballadors. Dos dies després s’han rebut els resultats i tots han donat negatiu.

Malgrat aquesta bona notícia, la direcció del centre explica per carta als familiars dels residents que el centre està avançant en la millora del pla d’actuació tant per a la prevenció com per la possibilitat que es donés un resultat positiu. També s’avisa que, en cas d’un resultat positiu, es veurien amb l’obligació de moure els residents en funció de la necessitat del moment per tal d’intentar aïllar els casos el més aviat possible.

En la residència torrenca ja han començat a impulsar mesures d’aïllament en les habitacions individuals, ideals per aquestes actuacions, i no descarten canvis de llit, d’habitació o de planta a residents a favor de l’interès general.

Foto: Dos usuaris de la Residència Pere Badia realitzant activitats per a la seva millora cognitiva. / FACEBOOK FUNDACIÓ PERE BADIA

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This