Torredembarra intensifica els controls als no residents i denuncia 34 persones en un sol matí

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2020

La Policia Local de Torredembarra ha intensificat aquest Dijous Sant els controls per detectar les persones que no respecten el confinament obligat a causa de l’estat d’alarma declarat ja fa tres setmanes i mitja per reduir el contagi del coronavirus. I ha posat en el punt de mira especialment les persones que no resideixen habitualment a la capital del Baix Gaià i no han fet cas a la prohibició de no quedar-se en el seu lloc de residència habitual durant aquesta Setmana Santa. El resultat han estat 34 persones denunciades en un sol matí per no poder acreditar la seva residència a Torredembarra.

S’han efectuat controls en un total de 16 establiments, tant a l’interior com a l’exterior. Aquests 34 persones denunciades per la Policia Local per no poder acreditar la seva residència a Torredembarra contrasten amb les 24 denúncies a no residents del 14 de març al 8 d’abril.

La Policia Local redobla esforços per garantir el compliment del confinament. Aquest dijous pel matí s’han incorporat agents de paisà que patrullaran per urbanitzacions i grans establiments comercials per detectar, principalment, persones de segona residència.

A més, l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha emès un ban recordant la prohibició a la ciutadania de desplaçar-se a segones residències i informant sobre la intensificació i reforç de controls als principals accessos a Torredembarra, centre urbà i urbanitzacions.

Foto: Imatge d’un control de la Policia Local de Torredembarra a a l’exterior d’un establiment de Baix a Mar. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This