Subscriu-te un trimestre al Torredembarra Actualitat per 20 euros i dona suport al nostre projecte periodístic

REDACCIÓ – Torredembarra 9/4/2020

En aquests moments difícils en què la pandèmia del Covid-19 està alterant les nostres vides i en conseqüència la nostra feina, volem enviar-vos en primer lloc un missatge de suport. També assegurar-vos que Torredembarra Actualitat segueix amb la seva activitat periodística i amb veritable vocació de servei públic a la ciutadania.

El Torredembarra Actualitat no és aliè a aquesta situació excepcional i difícil i aquestes darreres setmanes estem fent un esforç per intensificar la nostra activitat professional i hem comprovat, amb dades de trànsit web, la funció social que acomplim posant en valor la premsa de proximitat com els nostres, tant on line ( www.tdbactualitat.cat ) com off line (edició paper).

Sortirem al carrer a l’abril

Tot i les dificultats per la baixada de la inversió publicitària per l’aturada econòmica volem sortir al carrer aquest mes d’abril, encara que ho farem amb menys pàgines i menys tirada. Però volem que ens pogueu trobar quan sortiu a comprar aliments o productes farmacèutics. Recordeu que sortir de casa ho heu de fer de forma excepcional i justificada.

Per poder afrontar l’esforç que representarà estar al carrer en aquests mesos de confinament volem reforçar una de les nostres fonts de finançament que sou vosaltres, les lectores i lectors.

Us oferim fer-vos subscriptors/es amb una quota anual de 60 euros com fins ara i la novetat que llancem ara: una quota trimestral de 20 euros. És una manera de donar suport a un projecte periodístic. Recordeu que hi ha una sèrie d’avantatges per als subscriptors que durant l’estat d’alarma i el confinament han quedat reduïts, però la raó principal de la subscripció és donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat i formar part d’una comunitat.

Vull fer-me subscriptor/a

Hemeroteca

Tweets recents

Share This