El desè ‘Concert confinat’ de Jordi Suñé serà diumenge i estrenarà videoclip

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2020

El ‘Concert confinat’, la iniciativa que va posar en marca el músic torrenc Jordi Suñé amb l’inici del confinament, arriba aquesta setmana a la desena edició i ho farà amb una novetat: l’estrena del videoclip Al país dels segons, del grup Tres, del qual n´és un dels dos integrants junt amb en David Morlà.

Aquesta setmana el concert no serà el divendres, com ens té acostumats des que és setmanal, sinó el diumenge, 12 d’abril, a partir de les nou del vespre, com sempre des del terrat de casa seva, al carrer Eduard Benot i amb el campanar de l’església de Sant Pere de fons. Es pot seguir a través del seu compte de Facebbook.

El videoclip que estrenarà està protagonitzat pels seus seguidors que durant la setmana li han enviat vídeos ballant. Durant aquest dijous encara es poden enviar per messenger, whatsapp o correu al mateix Jordi Suñé. Han de ser de 10 segona i gravats horitzontalment.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This