Detingut a Torredembarra per tràfic de drogues en ple estat d’alarma

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/4/2020

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Torredembarra, com a presumpte autor d’un delicte de desobediència i un altre de tràfic de drogues, després de ser sorprès traficant amb drogues en la via pública a la vila torrenca i vulnerar les restriccions de mobilitat derivades de la declaració de l’estat d’alarma.

Els fets van succeir sobre el migdia de dissabte passar, quan una patrulla de la Guàrdia Civil del Vendrell es trobava realitzant serveis relacionats amb les restriccions de mobilitat derivades de l’estat d’alarma, van observar en una plaça de Torredembarra, dos individus d’origen nord-africà que es trobaven vulnerant la limitació de circulació de persones, establertes en el decret d’estat d’alarma. Un d’ells després de detectar la presència de la guàrdia civil va emprendre la fugida, intentant desfer-se de les seves pertinences.

Després de ser interceptat i procedir a la seva identificació, es va poder comprovar que el contingut llançat en la seva fugida, era un mitjó que contenia en el seu interior aproximadament 38 grams de metamfetamina. El detingut, home de 25 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Torredembarra, després de prestar declaració en dependències policials, va ser posat a la disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

Foto: La detenció es va portar a terme el passat dissabte per part de la Guàrdia Civil. / GUÀRDIA CIVIL

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This