Dia rècord a Torredembarra amb 14 denúncies per no respectar el confinament

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/4/2020

Aquest quart dilluns de confinament ha marcat el rècord de denúncies de la Policia Local de Torredembarra: un total de 14 per no respectar les restriccions de l’estat d’alarma. La part més important han estat de persones que tenen la segona residència a Torredembarra i han decidit venir-hi, tot i estar prohibit. Això ha estat gràcies a que els agents poden obtenir informació sobre el seu lloc de procedència. Se’ls informa que han de tornar al seu lloc de procedència. Amb aquestes noves 14 denúncies, ja se n’han posat 63 des de l’inici del confinament.

Els controls s’han dut a terme al centre del municipi i a les vies principals. Durant aquest dilluns s’han identificat un total de 348 persones i 32 vehicles.

La Policia Local de Torredembarra també ha realitzat molts controls aquest cap de setmana, però només es van posar dues s denúncies per no respectar el confinament el dissabte i tres més el diumenge.

Foto: Un dels controls que realitza la Policia Local de Torredembarra a diversos punts del municipi. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This