La Residència Pere Badia no ha registrat cap cas de coronavirus però extremarà la prevenció

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/4/2020

L’epidèmia del coronavirus Covid-19 s’ha acarnissat especialment en les residències de la tercera edat, provocant centenars de morts arreu del país. La Residència Pere Badia, situada al bell mig de Torredembarra, no ha registrat cap cas de la malaltia des que el passat 13 de març va tancar el centre de dia i va confinar els residents.

El director de la Residència Pere Badia, Carles Miracle, ho ha confirmat en una carta enviada als familiars i feta pública a través de xarxes socials. També ha explicat que el 100% dels llocs de treball del centre estan coberts i que s’han pres mesures com reduir les jornades per disminuir els contactes del treballadors i confinar cada resident a la seva planta perquè tampoc es generin intercanvis entre ells.

Segons el seu màxim responsable, la residència torrenca ha rebut la supervisió del Departament de Salut i les mesures adoptades ha estat considerades com adequades i han estat felicitats de com s’ha organitzat la prevenció  de la propagació del virus dins la Fundació.

Miracle ha anunciat un increment de les mesures de prevenció a partir d’ara a l’hora d’evitar una possible transmissió a partir d’objectes i per això demanen als familiars que “rumiïn ben bé si els és imprescindible portar menjar i/o objectes als residents.”

També recorda Miracle que els familiars poden seguir les activitats dels residents a través de la pàgina de Facebook de la Fundació i que estiguin atents al telèfon mòbil, a través dels quals es fan videoconferències per substituir i les visites que estan prohibides des de l’inici del confinament.

Foto: Imatge d’una de les activitats que porten a terme els residents. / FACEBOOK FUNDACIÓ PERE BADIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This