Dues podòlogues de Torredembarra graven un vídeo per explicar com els afecta el Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/4/2020

La Núria Muntané i la Neus Moya, dues podòlogues de Torredembarra, han gravat i compartit a xarxes socials un vídeo explicant com els afecta en la seva activitat professional l’epidèmia del coronavirus Covid-19, que els ha obligat a tancar els seus centres mèdics i els ha situat en una difícil situació econòmica.

La Núria i la Neus reconeixen que ho passaran malament amb el tancament dels seus negocis a causa del confinament però que ho fan per protegir els seus pacients i les seves famílies de la pandèmia per responsabilitat i sentit comú. En el vídeo també expliquem els seus sentiments davant la situació excepcional que estem vivint.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This