Set policies locals de Torredembarra, en quarantena pel Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/4/2020

Set agents de la Policia Local de Torredembarra es troben en quarantena en els seus domicilis des de dijous passat, 26 de març, com a mesura preventiva davant del coronavirus Covid-19. El sotsinspector en cap de la Policia Local de Torredembarra, Miquel Àngel Marchal, que ha explicat en una entrevista a Ona la Torre que es tracta d’una mesura de prevenció, que són molt estrictes, ja que els policies locals tenen molt contacte amb la ciutadania durant la seva jornada laboral i cal reduir al màxim el risc de contagi. Marchal ha assenyalat que cap dels set agents ha manifestat fins ara símptomes de la malaltia.

Una intervenció en un domicili ha estat el detonant d’aquesta situació, que molts altres agents de cossos de seguretat del país han patit o estan patint. Aquestes set baixes han afectat el funcionament del cos, però Marchal ha destacat que l’esforç dels agents actius i el suport dels Mossos d’Esquadra els ha permès sobreposar-se a aquesta situació, que quedarà resolta a mitja setmana vinent amb la reincorporació dels agents en quarantena al servei.

Marchal assenyala la “gran professionalitat.” demostrada pels agents de la Policia Local de Torredembarra durant aquestes setmanes de pandèmia del Covid-19, sobretot per les situacions de gran càrrega emocional que troben en la seva tasca diària.

Foto: TWITTER AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This