La Biblioteca Mestra Maria Antònia aposta pels clubs de lectura virtual

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/03/2020

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra ha pres la  iniciativa de reorganitzar algunes de les activitats que du a terme  perquè durant el confinament pel coronavirus COVID-19 es pugui gaudir d’una  altra manera de les propostes culturals d’aquest equipament, aprofitant les tecnologies de la comunicació. Amb  aquest objectiu, estrenen els clubs de lectura virtual Tertúlies  virtuals des del sofà. Les persones que hi vulguin participar cal que  contactin per correu electrònic a biblioteca@torredembarra.cat.

La programació per aquesta setmana és la següent:

Dijous 26, a les 17 hores. Club Novel·la: Llegim L’Ulisses, de James Joyce.

Divendres, a les 17 hores. Club d’Assaig: Parlarem del llibre de Converses amb Pau Casals. Subtítol del llibre: Records i opinions d’un músic”, de Josep Maria  Corredor (amb carta-prefaci de Pau Casals).

Acompanyaran als internautes Janet Riambau Santacana, mestra, docent del Camp  d’Aprenentatge Pau Casals; Denis Navarro, professor de l’Escola Municipal de Música de Torredembarra; i Griselda Dalmau Claramunt, encarregada de les visites guiades de la  Casa nadiua de Pau Casals, al Vendrell.

Foto: Imatge de la biblioteca torrenca. / BIBLIOTEQUES DE CATALUNYA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This