Tres denunciats a Torredembarra per trencar el confinament i també es tanquen el cementiri i els parcs infantils

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/03/2020

Malgrat la situació de crisi greu que vivim a causa de l’epidèmia del coronavirus COVID19, hi ha persones que continuen sense respectar les recriminacions imposades per la declaració el cap de setmana passat de l’Estat d’alarma i s’exposen a multes que poden arribar als 30.000 euros. La Policia Local ha denunciat tres persones a Torredembarra per trencar el confinament.

L’Ajuntament de Torredembarra ha procedit aquest dijous pel matí a  fer el tancament físic de parcs infantils i zones esportives a l’aire  lliure perquè “encara hi ha persones que no han entès la greu situació d’emergència sanitària.” Malgrat tot, el consistori agraeix a la ciutadania de Torredembarra la mostra de  civisme en aquests dies de confinament pel Coronavirus COVID19.

Al mateix temps l’Ajuntament de la capital del Baix Gaià informa que el Cementiri Municipal de Torredembarra  també romandrà tancat. Només s’obrirà per als enterraments. També es demana que, tot i que està permès sortir a passejar gossos de  manera individual, s’utilitzin els parcs de socialització d’animals de  companyia el temps mínim imprescindible i d’un en un per evitar la  creació de grups.

Foto: TWITTER AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This