Hem avançat el repartiment del número 5 del ‘Torredembarra Actualitat’

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/03/2020

Davant de la situació generada per l’epidèmia de coronavirus, hem avançat el repartiment del número 5 del Torredembarra Actualitat, previst pel dimecres vinent, a aquest divendres, 13 de març. Teníem planificat que usuaris de la Fundació L’Onada fessin el repartiment per Torredembarra, com és habitual, però el centre estarà tancat a partir de dilluns a causa de les mesures per frenar el contagi de la malaltia.

Per altra banda, els subscriptors i subscriptores no han pogut accedir abans als continguts del paper a la web, que anirem publicant a l’edició digital en breu. També us volem demanar disculpes perquè alguns actes que anunciem aquesta edició, com l’Agenda o els actes de Setmana Santa, han estat ajornats o suspesos. Us convidem a seguir la nostra edició digital per conèixer aquests canvis.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This