Una jove de 22 anys de Torredembarra, segon cas de coronavirus al municipi i vuitè a les comarques tarragonines

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/03/2020

Una jove veïna de Torredembarra, de 22 anys, s’ha convertit en el nou cas de positiu en coronavirus que s’ha registrat en les últimes hores a les comarques tarragonines i que eleva a vuit el total d’infectats.

La dona, que té símptomes lleus i en aïllament al seu domicili, és la parella de l’home que aquest dijous també va donar positiu a la Torre, un jove de 26 anys. Ahir també, al Vendrell, es va registrar el positiu d’una dona de nacionalitat russa i veïna de Sitges, de 79 anys. Els altres cinc casos confirmats a la demarcació de Tarragona segueixen estables i en aïllament domiciliari. Es tracta de la mare i filla de Vilafortuny (Cambrils), de 79 i 46 anys respectivament; d’una altra dona de 60 anys i el seu marit de 54, veïns de Salou, i una vendrellenca, de 39 anys.

En el cas de Cambrils l’antecedent epidemiològic va ser un viatge de la dona de 79 anys a Bèlgica, d’on és originària, on un dels familiars a qui va anar a visitar s’havia contagiat de covid-19 durant una estada a Itàlia. Quant al matrimoni de Salou, és un cas positiu de Vitòria; i per últim, la veïna del Vendrell es va contagiar al seu lloc de treball, a la ciutat de Barcelona.

Per qualsevol informació relacionada amb el coronavirus SARS-CoV-2, podeu consultar Canal Salut de la Generalitat de Catalunya, i truqueu al telèfon gratuït 061 de Salut Respon.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This