Josep Maria Calvet pren possessió com a regidor de JuntsxTDB a l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 20-02-2020

Junts per Torredembarra torna a tenir un regidor al ple municipal de Torredembarra després de dos mesos. No en disposava des que a mitjan de desembre la seva regidora des de 2015, Anna Magrinyà, va dimitir després en fer-se públic que hauria falsificat la signatura del secretari municipal en més de 130 justificants laborals. Josep Maria Calvet, que en les darreres eleccions va ocupar la segona posició de la candidatura postconvergent, ha pres possessió de l’acta de regidor en el ple municipal ordinari celebrat aquest  dijous, 20 de febrer. Els tràmits legals es van endarrerir a causa de les vacances de Nadal i no va poder prendre possessió al ple de gener.

Calvet explica que ha estat un “dia estrany” perquè la presa de possessió de la resta de regidors va ser el juny passat en un ple extraordinari on només hi havia la constitució del nou consistori i en el seu cas arriba en un ple ordinari amb el mandat iniciat. Segons el nou regidor, ara ve un temps per posar-se el dia i entrar en les dinàmiques de funcionament d’un ajuntament, un terreny nou per a ell. “Hem de parlar amb l’equip que tinc darrera per començar a treballar els temes que creiem que són més prioritaris”, comenta Calvet.

Josep Maria Calvet Boronat va néixer a la Nou de Gaià el 1979, però fa quinze anys que viu a Torredembarra. És arquitecte tècnic i està al capdavant d’un despatx professional al municipi junt amb la seva dona. En les eleccions del mes de maig va ocupar, com a independent, el segon lloc de Junts per Torredembarra. Ara es converteix en l’únic  regidor de la formació postconvergent al consistori torrenc.

Foto: ANNA F. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This