L’Arrivo de Ses Majestats Carnestoltes dona el tret de sortida a un Carnaval de récord a la Torre

REDACCIÓ – Torredembarra, 21-02-2020

Ses Majestats Carnestoltes ja regnen des d’aquest Dijous Gras a Torredembara. Han arribat a la capital del Baix Gaià acompanyats de la mascarada  de la Figa Te Fai. Serà un Carnaval de rècord amb una inscripció a la rua que el diumenge ha superat les 2.000 persones, amb carrosses i comparses arribades de diferents municipis del Baix Gaià i també del Penedès.

Concretament 1.925 persones desfilaran en la rua de Carnaval de dissabte  i 2.102, el diumenge, desfilaran a les rues del Carnaval de Torredembarra. Pel que fa a la Gran Rua de dissabte a la nit, seran 800 més que l’any passat, repartides entre 23 carrosses (5 més que l’any passat) i 6 comparses. Diumenge seran 2.102 persones (600 més que el 2019) les participants a la Rua de Baix a Mar, distribuïdes entre les 24 carrosses i 6 comparses inscrites. La batalla del confeti també es preveu multitudinària amb la participació confirmada de 1.470 persones.

Torredembarra celebra el Carnaval del 20 al 26 de febrer, organitzat conjuntament per la Regidoria de Festes i l’Associació Amics del Carnaval, amb novetats destacades en els recorreguts de les rues i en l’espai de la festa de nit i de la paella popular. S’ubicarà un envelat de mil metres quadrats a l’aparcament de Mañé i Flaquer per acollir el ball de Carnaval de dissabte a la nit (un dels moments més àlgids de la festa) i també el dinar de diumenge. Aquest canvi permetrà oferir més espai per a la festa amb menys afectació al veïnat. Relacionat amb aquesta nova ubicació, també hi haurà modificacions al recorregut de les rues (la del dissabte a la nit finalitzarà a la cruïlla entre Antoni Roig i Francesc Moragas, i la de diumenge es mantindrà al passeig Marítim però amb sortida a Cal Bofill i arribada a la Casona).

Accediu al programa d’actes del Carnaval de Torredembarra

Foto: ANNA F. – AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This