Taula rodona sobre el Polígon Industrial Roques Planes de Torredembarra (PART 1)

REDACCIÓ – 10/02/2010, Torredembarra

Des de Torredembarra Actualitat hem volgut organitzar una taula rodona per analitzar i debatre sobre el present i futur del Polígon Industrial Roques Planes, un dels motors econòmics del municipi.  Hi ha participat Xavier Valldosera, president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Roques Planes; Josep Maria Guasch, regidor d’Hisenda, de Comerç, Indústria i Activitats, i d’Urbanisme de l’Ajuntament de Torredembarra; i Jorge Ruiz, gerent de l’empresa Arandipur. Ha estat moderada pel director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat.

AQUÍ podeu veure el vídeo de la 2a part de la taula rodona

 

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This