La Fundació Onada disposa d’un Centre Especial de Treball amb 40 usuaris

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/02/2020

La Fundació Onada va escollir el Polígon Industrial Roques Planes per situar-hi un Centre Especial de Treball, que actualment compta amb 40 usuaris amb algun tipus de discapacitat o trastorn mental i amb dificultats d’inserció laboral. Es tracta d’un espai on aquesta entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre treballa per millorar el benestar i la qualitat de vida d’aquestes persones.

La seva activitat a Torredembarra va començar l’octubre de 2003 amb la inauguració de les instal·lacions a Roques Planes. Gràcies a aquesta llarga trajectòria en matèria d’inserció laboral, formació i acompanyament, i d’un equip humà integrat per excel·lents professionals especialitzats a cada àrea d’activitat, la Fundació pot oferir un alt grau de qualitat en els serveis laborals i d’atenció a la personal. per afavorir que les persones amb discapacitat forgin les bases per a una convivència plural d’igualtat en termes de qualitat de vida.

L’objectiu que té la Fundació Onada és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, gent gran, les seves famí- lies i d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, millorant l’autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint el suport que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la plena integració social i laboral.

L’entitat es planteja ser el referent del territori en tot tipus de serveis individualitzats de suport a les persones de col·lectius vulnerables. Actuar proactivament i de forma innovadora, activant col·laborativament recursos del territori i creant sinergies amb tot tipus d’entitats, organismes i empreses. Fer aportacions de valor per a totes les parts interessades, treballant conjuntament per desenvolupar un territori socialment responsable.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This