La Fundació Onada disposa d’un Centre Especial de Treball amb 40 usuaris

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/02/2020

La Fundació Onada va escollir el Polígon Industrial Roques Planes per situar-hi un Centre Especial de Treball, que actualment compta amb 40 usuaris amb algun tipus de discapacitat o trastorn mental i amb dificultats d’inserció laboral. Es tracta d’un espai on aquesta entitat d’iniciativa social i sense ànim de lucre treballa per millorar el benestar i la qualitat de vida d’aquestes persones.

La seva activitat a Torredembarra va començar l’octubre de 2003 amb la inauguració de les instal·lacions a Roques Planes. Gràcies a aquesta llarga trajectòria en matèria d’inserció laboral, formació i acompanyament, i d’un equip humà integrat per excel·lents professionals especialitzats a cada àrea d’activitat, la Fundació pot oferir un alt grau de qualitat en els serveis laborals i d’atenció a la personal. per afavorir que les persones amb discapacitat forgin les bases per a una convivència plural d’igualtat en termes de qualitat de vida.

L’objectiu que té la Fundació Onada és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, gent gran, les seves famí- lies i d’altres col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, millorant l’autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint el suport que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans i la plena integració social i laboral.

L’entitat es planteja ser el referent del territori en tot tipus de serveis individualitzats de suport a les persones de col·lectius vulnerables. Actuar proactivament i de forma innovadora, activant col·laborativament recursos del territori i creant sinergies amb tot tipus d’entitats, organismes i empreses. Fer aportacions de valor per a totes les parts interessades, treballant conjuntament per desenvolupar un territori socialment responsable.

El darrer video

El pagès torrenc Daniel Rovira, un dels protagonistes del vídeo que ha fet el Departament d’Agricultura

Hemeroteca

Tweets recents

Share This