AVANÇ l Taula rodona sobre el Polígon Industrial Roques Planes

REDACCIÓ – 5/02/2010, Torredembarra

Des de Torredembarra Actualitat hem volgut organitzar una taula rodona per analitzar i debatre sobre el present i futur del Polígon Industrial Roques Planes, un dels motors econòmics del municipi.  Hi ha participat Xavier Valldosera, president de l’Associació d’Empresaris del Polígon Roques Planes; Josep Maria Guasch, regidor d’Hisenda, de Comerç, Indústria i Activitats, i d’Urbanisme de l’Ajuntament de Torredembarra; i Jorge Ruiz, gerent de l’empresa Arandipur. Ha estat moderada pel director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat.

La taula rodona sencera la penjarem sencera en breu i també la podreu llegir en el número 4 del Torredembarra Actualitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This