El director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, presentarà l’Opuscle de la Setmana Santa de Torredembarra 2020

Jordi Salvat

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/01/2020

La Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra ha donat a conèixer qui serà el presentador de l’Opuscle de la Setmana Santa 2020: el periodista i director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat Rovira. L’acte serà el proper divendres 3 d’abril, a les 20:30 hores, al Pati del Castell-Palau dels Icart de Torredembarra

Jordi Salvat, que serà la vintena persona que presenta l’Opuscle de la Setmana Santa de Torredembarra, agafa el relleu a Maria Font i Mas, professora agregada i responsable de l’Àrea de Dret internacional privat de la Universitat Rovira i Virgili, que va ser l’encarregada l’any passat de l’acte que significa l’inici de la Setmana Santa a la capital del Baix Gaià.

La Confraria de la Creu-Armats de Torredembarra està formada pels Armats, Aspirants, Improperis, Penitents, Banda de Timbals, Portants del Sant Crist i Caramelles.

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This