Lliurats els premis als millors pessebres de Torredembarra

REDACCIÓ

El passat diumenge 5 de gener es van lliurar els premis del XVI Concurs de Pessebres Memorial Mn. Anton Morell, organitzat per l’Associació de Pessebristes de Torredembarra. L’objectiu d’aquest acte és difondre les tradicions nadalenques. Enguany hi han participat  uns quinze pessebres amb un total de trenta participants. Cal tenir en compte que molts d’ells es realitzen en família o en colles d’amics. Els premis entregats són de caire cultural i formatiu. Tots els participants reben un diploma i un present.

Els guanyadors infantils van ser  obsequiats amb un kit de pessebrista: una maleta amb eines i material per a fer els pessebres. A a més a més, per als primers premis hi havia un lot de pastissos individuals de Cal Jan. Per que fa als  adults: el 1r premi amb una dotació de 100 euros i un sopar per a dues persones al Restaurant La Serra, el 2n premi 75 euros i una caixa experiència d’Artis Viatges i el tercer premi: 50 euros i un menú per a dues persones al Restaurant Òxid.

Els guanyadors per categories han estat:

En el grup dels Pastorets, nivell 8 anys: 1r Mariona i Pol Boltà Casasús, 2n premi Rodrigo Rodenas Sebastiá i el 3r premi  Aleix i Mariona Martín Puertolas.

En Pastorets: 1r premi Neus Negrié Ortega, 2n premi Carla, Blanca i Mariona Guasch Santoro i el 3r premi per als alumnes de 6è, de Religió, de l’Escola l’Antina. Es concedeix un accèssit a l’originalitat: Joan i Telm Alberca Arall.

En el concurs d’Adults els guanyadors van ser 1r Joan Maria Busquets Inglés, Helena i Roger Busquets Mateo i Enric Huguet amb el pessebre de l’Església de St. Pere Apòstol de Torredembarra; en 2n lloc l’Església de St. Joan Baptista de Clarà, a Baix a Mar de: Ramon Julia, Rosa Masana, M. Josepa Masana, M. Antonieta  Casasús, M. Teresa Valls, Àngels Prats i Isabel Valls i en 3era posició per Trini Ortega Roca. En aquesta categoria s’han concedit dos accèssits. Un a la presentació més innovadora per a la família Mercadé Montaner amb un kit del pessebrista i un altre al pessebre napolità per la inclusió de noves figures d’Agustín Martínez amb un lot de vins.

L’organització del certamen va agrair en aquesta vintena edició del concurs la col·laboració de la Parròquia Sant Pere Apòstol, la Biblioteca Mestra Maria Antònia, la Regidoria de Cultura i Torredembarra Bloc, pels reportatge fotogràfic de l’entrega de premis, i als  establiments  i les botigues que ens han recolzat  en aquesta XVI edició del concurs: Bar Paulino, Tallers Torven, Carnisseria el Tallant, La Piazzeta, Joieria Roger Borras, Agropinsos Soler, gelateria Gelatiamo, Decora, Floristeria Pupi flors, Perruqueria Lourdes, L’Arbreda jardineria, Joieria Gibert, Fusteria Joan Plana, Perruqueria Anna, Pneumàtics Sant Jordi, Taller Siscu 2029, Restaurant Òxid, Floristeria Pètals, Agència Artis Viatges, Restaurant La Serra, Pastisseria Cal Jan i Gimnàs Zona Fitness.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This