Josep Maria Calvet serà el substitut d’Anna Magrinyà com a regidor de Junts per Torredembarra

Josep Maria Calvet

REDACCIÓ

Josep Maria Calvet serà el nou regidor de Junts per Torredembarra a l’Ajuntament de Torredembarra i substituirà Anna Magrinyà, que el mes de desembre va dimitir en fer-se públic que hauria falsificat la signatura del secretari municipal en més de 130 justificants laborals. Si tots els tràmits legals es compleixen a temps, Calvet prendrà possessió de l’acta el proper dijous 16 de gener, quan l’Ajuntament de Torredembarra celebrarà la primera sessió plenària de l’any.

La decisió la va comunicar el comitè local de la formació postconvergent en l’assemblea de militants i simpatitzants de Junts per Torredembarra aquest dimecres 8 de gener. Calvet serà l’únic regidor de JuntsxCAT al consistori torrenc i confia en passar pàgina després del cas Magrinyà. Destaca l’equip jove i de futur que té la formació al municipi per poder tirar endavant un projecte que reconeix que els fets protagonitzats per la seva antecessora ha afectat.

Josep Maria Calvet va néixer a la Nou de Gaià el 1979, però fa quinze anys que viu a Torredembarra. És arquitecte tècnic i està al capdavant d’un despatx professional al municipi junt amb la seva dona. En les eleccions del mes de maig va ocupar, com a independent, el segon lloc de Junts per Torredembarra. Ara es converteix en l’únic  regidor de la formació postconvergent al consistori torrenc.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This