#innocentada: La platja de Baix a Mar comptarà aquest estiu amb un enorme parc aquàtic

REDACCIÓ

La platja de Baix a Mar, a Torredembarra, comptarà durant la propera temporada d’estiu amb un nou atractiu turístic: una enorme plataforma aquàtica a la vora de l’actual bloc on fa més d’un any i mig estava presidida per l’escultura Alfa i Omega. Segons fonts consultades per Torredembarra Actualitat, la plataforma estarà operativa a partir del pròxim dissabte 20 de juny, coincidint amb les festes de Sant Joan al barri, i romandrà oberta durant tot l’estiu fins el diumenge 4 d’octubre, data en què finalitzarà el servei de socorrisme.

La plataforma, de 1.000 metres quadrats, obrirà de deu del matí a les set de la tarda de dilluns a diumenge. L’edat mínima per poder accedir a l’atracció aquàtica serà de 6 anys i, a més a més, comptarà amb un sistema d’accés especial (SUS) perquè els usuaris puguin escalar la plataforma i accedir-hi amb més facilitat. De fet, la instal·lació està pensada per a grans i petits. Estarà formada per diferents illes connectades entre elles amb diferents proves i jocs al llarg de tot el recorregut. Existeixen fins a quatre zones diferents amb els seus respectius nivells de desafiament.

A més, compta amb més de 30 articles diferents en la seva construcció i presenta un aforament màxim per a 70 persones per hora que aniran rotant al llarg del dia. Aquest parc aquàtic inflable es posiciona com una alternativa per a totes aquelles famílies que hagin anat a passar les vacances a Torredembarra i al Baix Gaià.

 Diversitat d’opinions

Com saben, aquest tipus de plataforma havia d’instal·lar-se el passat estiu a Tamarit per iniciativa del càmping Tamarit Beach Resort, però la pressió d’entitats ambientalistes i veïnals, va frenar la seva instal·lació un cop l’Ajuntament de Tarragona no va autoritzar-la. El conseller de Domini Públic, Xavier Puig, va explicar llavors que després d’avaluar la proposta presentada, es va decidir desestimar-la «per preservar el caràcter de platja natural de Tamarit i el valor paisatgístic de la desembocadura del Gaià”.

Contràriament a això, tot indica que Baix a Mar seria l’espai ideal per instal·lar-lo, ja que, de moment, ni l’Associació de Veïns de Sant Joan de Baix a Mar, ni el Gepec, entitat ambientalista que custodia la platja dels Muntanyans, ni el mateix Ajuntament de Torredembarra hi mostrarien cap oposició al respecte. Tenint en compte això, els restauradors ja es freguen les mans ja que la instal·lació d’aquest enorme parc aquàtic podria significar un plus afegit a la temporada d’estiu que podria ser de rècord. Tot i això, encara es desconeix la posició de l’Associació de Gussiaires de Baix a Mar, ja que la posada en funcionament del parc podria significar el canvi d’espai de varada per als gussis que podrien veure’s afectats.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This