S’entreguen els guardons literaris dels XXI Premis Cultura Vila de Torredembarra

REDACCIÓ

La tardor és sinònim de guardons literaris a Torredembarra i el passat 22 de novembre es van lliurar els XXI Premis Cultura Vila de Torredembarra, a través de la Regidoria de Cul­tura. Ligia Pastori, amb l’obra ‘Setmana Santa’, va guanyar XXI Premi de Narrativa Isabel de Villena, amb una dotació de 600 euros i que té com a objectiu estimu­lar la creació literària de les dones. Es van presentar 14 treballs.

El XII Premi de Teatre Bambolina, que s’atorga al millor projecte d’obra de teatre escrita o de guió desenvolupat en català, va quedar desert. Només es van presentar dues obres. També va que­dar desert el VII Premi de contes infantils il·lustrats Llegir per créixer, amb un sol treball presentat.

Al XIX Premi de Poesia Pere Badia, dotat amb 1.000 euros, s’hi van presentar 4 obres, resultant guanyador el treball presentat amb el títol ‘Figures en penombra’, de Joan Carles González Pujalte. Finalment, el XIII Premi al Treball de Beca de Recerca Històrica de Torredembarra Manuel Crehuet va ser per l’únic treball presentat, que porta per títol ‘Projec­te d’Estudi històric del cementiri de Torredemba­rra’, presentat per David Olivares Ponti. La dotació és de 1.000 euros en el moment de concessió de la beca i 1.000 euros al lliurament de la versió definitiva de l’obra.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This