Nou circuit visual adaptat a l’Espai Natural dels Muntanyans

REDACCIÓ

L’Espai Natural dels Muntanyans compta amb un nou circuit visual adaptat, un projecte que té com a objectiu la inclusió al medi natural de les persones amb diversitat funcional. Es tracta d’una actuació emmarcada dins del projecte MITOMED +, liderat a Catalunya per l’Institut de Recerca en Turisme de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona en què participen els ajuntaments de tres municipi costaners de Catalunya, un per demar­cació, entre els quals s’hi troba el de Torredem­barra.

El circuit visual adaptat s’ha desenvolupat en 424 metres al voltant de l’estany del Sort, que surt i acaba a l’aparcament on hi ha una torre mirador de fusta amb un ramal cap a la platja. Al llarg d’aquest recorregut s’han instal·lat cartells inclusius amb lletra de mida més gran, també en Braille, codis QR amb els quals es pot escoltar el so dels ocells, una línia groga pintada al terra de les passeres per indicar el camí i la cordada i les fites que marquen els límits del camí pintades de blanc per fer-les més visibles.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This