L’Onada celebra enguany el Vermut electrònic solidari a la plaça de l’Escorxador

REDACCIÓ

Aquest dissabte 30 de novembre, a partir de les dotze del migdia, la Fundació Onada Torredembara organitarà el tradicional Vermut electrònic solidari, que ja fa anys que porta a terme per celebrar el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional.

Enguany l’esdeveniment estrena ubicació i és que es farà per primer cop a la plaça de l’Escorxador. La música anirà a càrrec de DJ Xart. De l’organització se n’encarrega la Fundació Onada i col·laboren l’Ajuntament de Torredembarra, Vermouth Yzaguirre i Estrella Damm.

La Fundació Onada té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadania.

Share This