L’Onada celebra enguany el Vermut electrònic solidari a la plaça de l’Escorxador

REDACCIÓ

Aquest dissabte 30 de novembre, a partir de les dotze del migdia, la Fundació Onada Torredembara organitarà el tradicional Vermut electrònic solidari, que ja fa anys que porta a terme per celebrar el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional.

Enguany l’esdeveniment estrena ubicació i és que es farà per primer cop a la plaça de l’Escorxador. La música anirà a càrrec de DJ Xart. De l’organització se n’encarrega la Fundació Onada i col·laboren l’Ajuntament de Torredembarra, Vermouth Yzaguirre i Estrella Damm.

La Fundació Onada té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadania.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This