L’Onada celebra enguany el Vermut electrònic solidari a la plaça de l’Escorxador

Vermut electrònic Onada

REDACCIÓ

Aquest dissabte 30 de novembre, a partir de les dotze del migdia, la Fundació Onada Torredembara organitarà el tradicional Vermut electrònic solidari, que ja fa anys que porta a terme per celebrar el Dia Internacional de les persones amb diversitat funcional.

Enguany l’esdeveniment estrena ubicació i és que es farà per primer cop a la plaça de l’Escorxador. La música anirà a càrrec de DJ Xart. De l’organització se n’encarrega la Fundació Onada i col·laboren l’Ajuntament de Torredembarra, Vermouth Yzaguirre i Estrella Damm.

La Fundació Onada té com a missió la integració social i laboral de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència, per aconseguir la seva felicitat i la de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint suports que cadascú necessita, per tal que disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadania.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This