La Biblioteca Mestra Maria Antònia s’omple en la presentació del Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ

El nou mitjà de comunicació Torredembarra Actualitat ha generat interès en la seva presentació en societat aquest dijous 14 de novembre. Els assistents han pogut finalment veure i llegir per primer cop el primer número de la nova publicació. L’expectació generada per l’aparició del nou mitjà ho demostra que la sala d’actes de la Biblioteca Mestra Maria Antònia s’ha omplert de gom a gom en un esdeveniment que ha començat amb una cançó de Joan Manel Serrat interpretada pel polifacètic -i membre de l’equip del nou mitjà- José Antonio Nieves Jana i un breu vídeo de presentació del projecte.

Després, la presidenta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Coia Ballesté, ha agafat les regnes de l’acte entrevistant -conversant també- amb els dos impulsors del projecte, Jordi Salvat i Albert Jansà, que han explicat com va ha estat la gestació del projecte, els objectius que es marquen amb aquest nou projecte periodístic i han presentat l’equip que l’integra i les seccions que formen part de la publicació. També hi ha hagut moment per a la reflexió sobre la situació del periodisme i en especial en l’àmbit local.

El públic també ha pogut fer preguntes als impulsors dels projecte en un torn obert de paraula i després Jana ha interpretat un altre tema. L’alcalde de Torredembarra, ha clos l’acte de presentació, que ha acabat amb un aperitiu per als assistents, que han pogut conversar amb l’equip del Torredembarra Actualitat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This