Un gran equip per oferir-vos la millor informació, anàlisi i opinió

Torredembarra Actualitat neix com un projecte impulsat per dos periodistes torrencs de llarga trajectòria en la professió, Jordi Salvat i Albert Jansà, però ho fa també amb un equip de col·laboradors molt potent, amb l’objectiu d’oferir diferents visions de Torredembarra i del Baix Gaià des de diver¬sos gèneres periodístics. Torredembarra Actualitat es publicarà mensualment en paper, però també comptarà amb el portal web www.TDBactualitat.cat, que oferirà, a més, altres continguts, entre els quals també d’audiovisuals.

L’edició en paper serà gratuïta i la podreu trobar un cop al mes en una xarxa d’expositors en diferents punts de Torredembarra i també en d’altres poblacions del Baix Gaià. Inclourà el suplement Baix Gaià Actualitat, amb informació   dels diferents municipis que integren aquest territori del qual Torredembarra és la capital.

Torredembarra Actualitat ofereix, a més, la possibilitat als lectors/es d’implicar-se més en el projecte i convertir-se en subscriptor/a per només 60 euros/any (5 euros al mes). Aquesta subscripció dona dret a diferents avantatges:

◗ Rebre cada número en paper al teu domicili.

◗ Descarregar-se el PDF de la revista.

◗ Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.

◗ Descàrrega de fotografies gratuïtes.

◗ Recepció d’un mailing periòdic.

◗ Participació en actes exclusius per a subscriptors/res.

◗ Ofertes comercials i promocions.

Tant l’edició en paper com la web estaran auditats per OJD i OJD Digital amb l’objectiu de garantir que es distribueixen els 5.000 exemplars previstos i obtenir dades d’audiència reals de consum digital.

EL NOSTRE EQUIP

Jordi Salvat Rovira, nascut a Torredembarra el 1977, és el director del Torredembarra Actualitat. Llicenciat en Periodisme per la UAB (2001), té una llarga trajectòria en mitjans de comunicació, com el Diari de la Torre, El Punt, Més Tarragona, Diari Aquí, Diari ARA, Ona la Torre, Viu a Fons i Tarragona Empresarial, entre altres, i també compta amb experiència en comunicació corporativa al Consell Comarcal de l’Alt Camp i l’Ajuntament de Reus. Actualment és periodista freelance, assessorant en estratègia política i comunicació empresarial i institucional, ja sigui interna o externa, i desenvolupant projectes de comunicació 2.0 i de xarxes socials.

Albert Jansà Bairaguet, nascut a Torredembarra el 1982, s’encarrega de la gerència del Torredembarra Actualitat. Llicenciat en Periodisme i diplomat en Publicitat i Relacions Públiques per la URV (2006), i amb Estudis Superiors en Direcció i Administració d’Empreses (2009), dirigeix actualment el Departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Altafulla. També ofereix assessorament en estratègia política i comunicació empresarial i institucional. Compta amb experiència en mitjans de comunicació com la Xarxa de Televisions i Ràdios Locals, Altafulla Ràdio, La Xarxa, TAC 12, El Punt Avui, Ona Catalana, Heraldo de Aragón, Silva Editorial, Mediterrània CIE, entre d’altres.

Pere Gomés Miquel és el cap de publicitat. Director comercial amb àmplia experiència en la comercialització de productes de gran consum i alimentació, especialment en el sector vitivinícola, ha desenvolupat la seva carrera professional com a director comercial, d’explotació i màrqueting en empreses com Adernats, Metalcriba, entre d’altres. També és sommelier professional i parla català, castellà, francès, alemany, anglès i rus.

Nascut a Olesa de Montserrat el 1985, en Josep Sánchez és redactor i locutor a Ona la Torre des de 2017 i ara també serà redactor del Torredembarra Actualitat. Ha treballat sobretot en premsa local i comarcal a la zona de la Catalunya Central, en publicacions com Regió 7, Infoanoia o El Punt Avui. També en diversos diaris d’àmbit esportiu com Blanc-i-blau, Sport o La Grada i en departaments de comunicació d’algunes institucions com Fira de Barcelona o Casa Árabe. És llicenciat en Periodisme per la UAB, màster en Mediació Intermediterrània i post¬grau en Comunicació i Conflictes.

Carol Cubota Ruiz-Viana, nascuda a Barcelona el 1980 i que viu a Torredembarra des que era una nena, serà l’encarregada dels continguts audiovisuals de Torredembarra Actualitat. Llicenciada en Comunicació Audiovisual (UAB) i postgrau en Edició de Vídeo Digital (UPF), ha treballat, entre altres mitjans, a Catalunya Ràdio, Més TV, Diari Més i l’Agència Catalana de Notícies, Ona la Torre i TAC12 TV. També ha exercit de docent d’imatge i so a la Casa del Vendrell i el Consorci d’Educació de Barcelona. Actualment és freelance audiovisual.

En l’equip del Torredembarra Actualitat també comptem amb el fotògraf Joan Casas Mateu, natural de la Nou de Gaià, apassionat per la fotografia des dels 14 anys. S’hi dedica professionalment des de 2010. Treballa en moda i publicitat, fotografia de producte, esdeveniment i també imparteix tallers fotogràfics i classes d’edició fotogràfica.

Josep Antoni Nieves Alarcón ens oferirà cada número una entrega d’una novel·la ambientada a Torredembarra. Nieves és nascut a Santa Coloma de Gramenet el 1959, però ja fa quinze anys que viu a Torredembarra. És funcionari i treballa com a cap d’àrea a l’ajuntament d’aquesta localitat del Barcelonès, però a la Torre s’ha implicat en iniciatives culturals i esportives. Actualment és secretari i jugador del Club Escacs de Torredembarra. L’hem pogut escoltar recitant poemes i cantant, però també escriu poesia i narrativa i pinta, signant com a Jana. El 2010 va guanyar el Premi de Poesia Pere Badia del Cartell de Premis de Torredembarra.

Isaura Valle Olivé, nascuda a Torredembarra l’any 2000, ens donarà la visió de les generacions més joves de torrencs i torrenques a la secció Visió 2000. Valle estudia actualment Comunicació i Periodisme Audiovisuals a la Universitat de Lleida. Els seus primers passos en el món comunicatiu van ser a la tertúlia radiofònica esportiva El Xiulet, d’Ona la Torre. Ha escrit en mitjans digitals com Vavel.com, Blanc-i-Blau, La Contra Deportiva i Voz Perica. Actualment està a Llobregat Blanc-i-Blau de Ràdio Despí i al Diari La Grada.

També tindrem el nostre ninotaire, que cada número ens donarà la seva visió del que passa al nostre territori. És en Víctor Centelles, nascut a Tarragona el 1966 i que viu a Altafulla des de 1999. Va estudiar pintura a l’Escola-Taller d’Art de Tarragona. Guanyador del Premi Ricard Opisso d’historieta gràfica (1991), ha col·laborat en periòdics com el Diari de Barcelona, Nou Diari, El Punt i Més Tarragona. També ha participat en la revista de còmics Delirópolis. Actualment combina la seva passió per la historieta gràfica i la pintura amb la feina de bomber al Parc de Tarragona.

A més, disposarem d’un ampli grup d’articulistes que aniran rotant número a número opinant i analitzant l’actualitat de Torredembarra i el Baix Gaià. Hi haurà dones i homes, joves i no tan joves, d’àmbits ideològics i professionals diferents, amb l’objectiu de recollir la diversitat d’una vila i un territori com els nostres.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This