Esquerra torna a guanyar les eleccions espanyoles a Torredembarra

REDACCCIÓ

Esquerra Republicana de Catalunya ha repetit com a força més votada a Torredembarra en les Eleccions generals celebrades aquest diumene 10 de novembre. Els republicans han aconseguit pujar 0,16% punts percentuals respecte els comicis del 28 d’abril, però a causa de la baixada de la participació s’ha quedat a 17 vots de superar els 2.000 sufragis. El PSC s’ha mantingut com a segona força més votada, però ha perdut un 1,5% dels vots i En Comú Podem ha retrocedit gairebé un punt, però segueix tercera. En canvi JxCAT ha guanyat gairebé mig centenar de vots i continua en quarta posició.

Seguint la tendència global a Catalunya i l’Estat, VOX ha experimentat un gran augment de vot i ha obtingut 619 vots, superant amb 35 el PP. Ciutadans ha patit també una debacle a Torredembarra i perdut més de la meitat dels vots, quedant per sota dels 500. La CUP, que es presentava per primer cop a les eleccions espanyoles, ha sumat 368 vots. La participació ha caigut gairebé 6,5 punts, fins el 68,63%.

Resultats 10N Torredembarra

ERC 1.983 vots – 25,92%

PSC 1.600 – 20,92%

ECP 982 – 12,84%

JxCAT 860 – 11,24%

VOX 619 – 8,09%

PP 584 – 7,63%

Cs 482 – 6,30%

CUP 368 – 4,81%

ELS REPUBLICANS DOMINEN EL BAIX GAIÀ

En el conjunt del Baix Gaià, Esquerra s’ha imposat a Altafulla, El Catllar, La Pobla de Montornès, La Riera de Gaià, La Nou de Gaià i Salomó. El PSC, per la seva banda, es manté com la força més votada a Roda de Berà, tot i perdre un 2,5% dels vots del 28 d’abril, i també a Creixell i Vespella de Gaià.

Fes-te subscriptor i dona suport al periodisme local i independentRebràs el diari al teu domicili i formaràs part d'una comunitat

Per què haig de fer-me subscriptor/a?

Per donar suport a un projecte periodístic de proximitat i de qualitat.
Per aprofitar una sèrie d’avantatges en l’accés a continguts informatius.
Per poder participar en actes exclusius i aconseguir ofertes en comerços i serveis.
Per formar part d’una comunitat.

A què em dóna dret la subscripció?

Rebre cada número en paper al teu domicili i descarregar-se el PDF de la revista.
Accedir uns dies abans als principals continguts de la revista.
Recepció d’un mailing periòdic.
Participació a actes exclusius per a subscriptors/res.
Ofertes comercials i promocions.

Share This