Es congelen les principals taxes i impostos de Torredembarra per al 2020

REDACCIÓ

El ple ordinari de l’Ajuntament de Torredembarra del passat 17 d’octubre va aprovar congelar les principals taxes i impostos de cara a l’exercici 2020. La proposta del govern va tirar endavant amb els vots favorables d’ERC, el PSC i JxCat i les abstencions o vots en contra, depenent de l’ordenança, de Ciutadans. Els principals impostos —IBI, recollida d’escombraries, l’impost sobre vehicles de tracció mecànica i el subministrament d’aigua— es congelen. Es faran modificacions puntuals en set ordenances, a causa d’ajustaments tècnics que preveuen dur a term actualitzacions d’acord amb canvis en les normatives o adequar-les al que ja s’està duent a terme en altres administracions.

MODIFICACIONS DE CRÈDIT

El darrer ple municipal va aprovar dues modificacions de crèdit: una per aportar 131.000 euros a un pagament pendent a Sorea per retornar-los l’import d’un cànon abonat a l’Agència Catalana de l’Aigua, i una altra de 1.300 euros de subvenció als Xiquets de Torredembarra.

El tiempo - Tutiempo.net

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevistem Santi Segalà, cap de l’àrea de Predicció Meteorològica del Servei Meteorològic de Catalunya

Hemeroteca

Tweets recents

Share This