La Pobla de Montornès acull el primer Landfest de l’11 al 14 de juliol

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 8/7/2024

La Pobla de Montornès serà la primera parada d’aquest estiu del Landfest entre els propers 11 i 14 de juliol, un festival itinerant i sostenible que promet fusionar diverses  disciplines culturals en un únic espai a l’aire lliure. Dissenyat per al gaudi de persones  de totes les edats, des dels més petits fins als més grans, el festival se celebrarà a Mas Soler, a la Urbanització El Castell.

Landfest obrirà les seves portes tots els dies del festival des de les 18:00 hores fins a la 1:00, oferint una àmplia varietat d’activitats i espectacles durant la tarda i la nit, convidant els assistents a submergir-se en un territori d’oci, cultura i  gastronomia.  Des de l’escenari principal s’oferirà música en directe de diferents estils, hi haurà una oferta gastronòmica deliciosa gràcies a les food trucks i també entreteniment infantil i les opcions de compres. El Tardeo Mediterrani, a l’Espai El Divino, està dirigida a un públic major de 18 anys més “modern”. L’objectiu és que tots descobreixin Landfest i visquin una experiència inoblidable, plena de qualitat i diversió.

L’alcalde de la Pobla de Montornès, Francesc Larios, ha destacat que l’empresa organitzadora, UNIART, hagi escollit un poble petit per iniciar el Landfest aquest estiu i ha destacat l’entorn de Mas Soler, que s’ha rehabilitat els darrers anys, com un espai amb encant, ideal per aquest tipus d’activitats festives encarades al públic familiar.

Landfest és una iniciativa de UNIART, una empresa especialitzada en la creació i  dinamització de mercats temàtics des de 2016. Amb una trajectòria de vuit anys en  l’organització d’esdeveniments temàtics, UNIART ha acumulat l’experiència i els  recursos necessaris per garantir l’èxit d’aquest nou projecte. Aquest festival neix del desig de creixement i d’assumir nous reptes i projectes. Durant  els darrers dos anys, UNIART ha treballat intensament per desenvolupar Landfest,  buscant els emplaçaments ideals per dur-lo a terme. Després de la Pobla anirà al l’entorn del Camp del Nàstic -del 24 al 24 de juliol-, Roda de Berà -del 8 a l’11 d’agost i l’Ametlla de Mar -del 14 al 18 d’agost-.

Per a més informació, visiteu la pàgina web www.landfest.es o seguiu les seves xarxes socials @landdfest_ per estar al corrent de totes les novetats i sorpreses.

Foto: Foto de família de la presentació del festival poblenc. /TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This