Tornen les rutes a peu guiades pel Catllar aquest mes de juliol

REDACCIÓ – El Catllar, 2/7/2024

Aquest proper dimecres 10 de juliol es portarà a terme la primera de les quatre rutes a peu guiades pel municipi del Catllar, que organitza l’Ajuntament de la localitat amb el títol “Fem Estiu, Fem Camins”. Serà la segona edició de la iniciativa, després de la bona acceptació l’estiu passat.

Els dimecres següents es faran les altres tres rutes programades, que s’iniciaran a les set de la tarda des del Centre Cultural. Comptaran amb Josep Gironès, Joan Pallarès i Josep Zaragoza com a guies. L’activitat tindrà un preu simbòlic d’un euro cada caminada. La recaptació es donarà a la Fundació Bonanit. La inscripció s’ha de fer a www.entrapolis.com.

Les rutes serviran per recórrer els camins del terme que s’han recuperat els darrers mesos. Es tracta de caminades amb una dificultat baixa, la més llarga de 5,5 quilòmetres, aptes per a tothom. La darrera és una visita nocturna pels racons “desconeguts” del nucli del Catllar a càrrec de Josep Zaragoza i és l’única amb limitació d’inscripció, a 40 persones.

 

Programa

 

10 de juliol, a les 19h

Ruta per la bassa temporal de la Plana i Mas de Neri

Guia: Joan Pallarès

Recorregut aproximat: 5 km

Dificultat: baixa

 

 

17 de juliol, a les 19h

Ruta pel camí de Combregar i camí Vell de Tarragona

Guia: Josep Gironès

Recorregut aproximat: 5,5 km

Dificultat: baixa

 

24 de juliol, a les 19h

Ruta carrerada de Vespella

Guia: Josep Gironès

Recorregut aproximat: 5 km

Dificultat: baixa

 

31 de juliol, a les 19h

Visita nocturna pels racons “desconeguts” del nucli del Catllar

Guia: Josep Zaragoza

Recorregut aproximat: 2 km.

Dificultat: baixa

Màxim: 40 participants

Foto: Una de les caminades de l’estiu passat. / JOAN CARLES BORRACHERO / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This