Altafulla obre de nou l’aparcament dissuasiu a l’accés a Baix a Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/6/2024

L’Ajuntament d’Altafulla, com va fer l’estiu passat, ha obert de nou l’aparcament dissuasiu a l’entorn del Puntet, que compta amb un total de 250 places d’estacionament gratuït per als vehicles. Amb l’obertura d’aquest i del pàrquing de l’estació de trens, situat a l’altre extrem del barri marítim, sumen un total de 350 places d’accés lliure que contribuiran a descongestionar aquesta zona de la façana marítima pel que fa al gran nombre de vehicles que la transiten durant la temporada d’estiu.

La Brigada Municipal ha realitzat aquests darrers dies els treballs de condicionament del pàrquing que ja es va obrir aquest passat cap de setmana de Sant Joan. La coalcaldessa i regidora de Via Pública, Alba Muntadas, ha avançat que a partir de la nova obertura de cara a l’estiu, “l’aparcament romandrà obert ja tot l’any gràcies a un acord amb la família propietària del terreny”.

D’aquesta manera, es comptarà amb dos aparcaments d’accés lliure al barri marítim al llarg dels dotze mesos que, en èpoques de gran afluència de visitants i durant els caps de setmana, “ajudarà a descongestionar el barri marítim”. La inversió d’aquest nou aparcament es tradueix en un lloguer de 4.000 euros a l’any amb una durada segons contracte de quatre anualitats.

Foto: Una imatge de l’aparcament disuassiu altafullenc. /  AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This