Finalitza la primera fase dels hidrants als vials perimetrals del Castell i Flor de l’Ametller

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 24/6/2024

Han acabat a la Poble de Montornès les obres d’instal·lació de la primera fase dels hidrants als vials perimetrals del nucli del Castell i Flor de l’Ametller adjacents a zones forestals que són les més susceptibles de patir un risc forestal.

El cost total ha estat de 82.039,75 euros i aquesta actuació disposa d’una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya 2020-2024 de 70.183,04 euros.

En aquests moments, s’està treballant en la preparació de l’expedient de contractació per dur a terme la licitació de la segona fase de la implementació dels hidrants que suposarà la col·locació de 32 hidrants més per import de 95.248,78 euros.

Foto: Un dels nous hidrants de la Pobla de Montornès. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This