El Catllar dobla la plantilla de Vigilants Municipals arribant a vuit membres

REDACCIÓ – El Catllar, 20/6/2024

El nou govern del Catllar s’havia marcat com una de les prioritats durant aquest inici de mandat la millora de la seguretat al municipi, un dels més extensos del Camp de Tarragona. Per això un dels objectius era reforçar el cos de Vigilants Municipals. Aquest mes de juny s’han incorporat dos nous membres i el proper mes de juliol entraran dos nous efectius.

D’aquesta manera, el Catllar passarà a tenir de quatre a vuit vigilants municipals. Aquesta ampliació permetrà cobrir millor el terme municipal i la trentena d’urbanitzacions. A més, en diversos moments de la jornada, es comptarà amb dos equips de Vigilants Municipals treballant simultàniament al municipi.

Foto: Els sis Vigilants Municipals del Catllar que hi ha actualment amb l’alcalde, Jordi Ruiz, i els regidors Xavier Canadell i Alba López. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This