La Pobla de Montornès posa en marxa una prova del servei de bus a demanda

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 11/6/2024

L’empresa Autocars Penedès posarà en circulació un autobús informatiu per donar a conèixer els nous serveis Crida Bus i Pas Bus que l’Ajuntament de la Pobla de Montornès posarà a disposició de la ciutadania tots els dissabtes. La iniciativa tindrà lloc el dilluns 17 i el dimarts 18, i el dilluns 28 i el dimarts 29 de juny.

El vehicle, amb diversos responsables del servei, recorrerà els carrers del municipi de l’interior del Baix Gaià per respondre totes les preguntes dels veïns i veïnes. A més, explicaran el funcionament d’aquesta iniciativa, que es posarà en marxa l’1 de juliol.

Des del consistori apunten que “és una oportunitat per conèixer de primera mà el Crida Bus i el Pas Bus, i com poden facilitar els desplaçaments” de la ciutadania. Sobretot, és una mesura pensada per aquelles persones, que tenen dificultats de mobilitat, posant el focus principalment en la gent gran.

Els interessats a participar en aquestes trobades informatives s’han d’apuntar a l’Ajuntament de la Pobla de Montornès. L’autobús passarà a recollir a cada veí i veïna per la parada que aquests sol·licitin quan s’inscriguin.

Foto: Nou servei d’Autocars Penedès a la Pobla de Penedès. / AUTOCARS PENEDÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This