El Centre de dia Marinada de Roda de Berà celebra el ‘Dia Internacional del Futbol Femení’

REDACCIÓ – Roda de Berà, 4/6/2024

La gent gran del Centre de dia Marinada per a Gent Gran de Roda de Berà va celebrar aquest passat divendres, 31 de maig, el “Dia Internacional del Futbol Femení”. Dues noies futbolistes, Noa Ovejero Suárez i Irene Campos Lopez, i el seu president, Pere Amorós Porrini de l’equip Escola Futbol Base El Vendrell van visitar el centre per fer una presentació a les persones majors de la seva trajectòria, a través d’un recorregut pel passat, present i futur com a professionals.

L’acte es va convertir un petit i emotiu homenatge a totes les dones i nenes que han anat vencent barreres en un esport considerat tradicionalment i majoritàriament per homes.

L’escola Futbol Base El Vendrell entitat que va néixer al 2020 amb la voluntat de persones apassionades i professionals de l’esport, amb la promoció de l’educació integral mitjançant el desenvolupament de valors , cohesió de grup i foment d’hàbits saludables

Jerusalem Torra, gerent de L’Arc Serveis, -entitat que gestiona el centre de dia-, explica que “amb actes com aquest volem donar visibilitat al futbol femení per fomentar la igualtat i l’equitat en aquest esport”.

En definitiva, les futbolistes van passar una tarda entretinguda i emotiva que van voler compartir amb les persones majors en una època de bons triomfs en aquesta disciplina.

Foto: Dues imatges de l’activitat celebrada al Centre de dia Marinada per a Gent Gran de Roda de Berà. / L’ARC SERVEIS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This