El Catllar amplia a cinc els Concerts a la Terrassa del Castell aquest estiu

REDACCIÓ – El Catllar, 3/6/2024

El cicle de Concerts a la Terrassa del Castell del Catllar amplia la seva programació aquest estiu i passarà de tres a cinc actuacions, entre el 6 de juliol i el 3 d’agost, amb una oferta variada que aplega diferents estils en un marc incomparable com un dels principals monuments del Baix Gaià. Aquest cicle de concerts es consolida com una de les grans apostes culturals de l’estiu al Baix Gaià.

Enguany, el cicle començarà el dissabte 7 de juliol amb El Llibre de Marguerite, a càrrec d’Ipsum Femina un espectacle sobre Marguerite Porete (1250-1310), morta a la foguera per defensar el seu llibre. Seguirà el dissabte 13 amb una de les més destacades saxofonistes del panorama jazzístic actual, Irene Reig Trio. El relleu l’agafarà el divendres 19 un espectacle de dansa irlandesa de la d’una companyia formada íntegrament per dones: Celtic Seasons.

Les dues darreres propostes són el dissabte 27, Dones de paraula, amb Maria Jacobs, Anna d’Ivori, Nerea Bassart i Txell Mas musicant poetesses catalanes; i el dissabte 3 d’agost, ‘Acá y allá’, amb Ovido Lanza & Juan Esteban Cuacci, piano i violí amb músiques de compositors i poetes com Serrat, Lorca o Mompou. Les entrades es poden comprar per 5 euros a www.entrapolis.com.

PROGRAMACIÓ

06/07 (dissabte) EL LLIBRE DE MARGUERITE, IPSUM FEMINA

Espectacle sobre Marguerite Porete (1250-1310), morta a la foguera per defensar el seu llibre. Feminisme i mística al s XIII.

Actriu: Gisela Figueras. Tenor: Victor Sordo. Orgue portàtil: Cristina Alís. Citola medieval: Maria Mingo.

13/07 (dissabte) IRENE REIG TRIO

Una de les més destacades saxofonistes del panorama jazzístic actual. En el seu repertori trobarem temes originals i versions clàssiques de bebop i hardbop.

19/07 (divendres) CELTIC SEASONS

Espectacle de dansa irlandesa de la mà de Celtic Flow, la companyia formada íntegrament per dones, que ens acostarà a les 8 festes del calendari celta.

27/07 (dissabte) DONES DE PARAULA

Maria Jacobs, Anna d’Ivori, Nerea Bassart i Txell Mas. Literatura musicada de poetesses catalanes. Espectacle reivindicatiu vestit amb càlides i emotives veus.

03/08 (dissabte) ‘ACÁ Y ALLÁ’ OLVIDO LANZA & JUAN ESTEBAN CUACCI

Viatjar a ritme de piano i violí amb músiques de compositors i poetes com Serrat, Lorca, Mompou, Cgabuca, Granada, Violeta Parra, José Algredo Jiménez…

Foto: El cicle començarà el 6 de juliol amb l’espectacle ‘El Llibre de Marguerite’, d’Ipsum Femina. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This