Roda de Berà convoca el concurs per buscar el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2024

REDACCIÓ – Roda de Berà, 31/5/2024

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Roda de Berà ha posat en marxa, per cinquè any consecutiu, el concurs per triar el disseny que es convertirà en el cartell oficial i en la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu 2024, que enguany se celebrarà del 20 al 25 d’agost.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. El disseny haurà de basar-se en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2024 Roda de Berà”, i “20 al 25 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no s’acceptaran reproduccions totals o parcials d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors o autores. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 25 de juny a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 28 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Remei Gavaldà, regidora de Festes; Teresa Ferré, regidora de Cultura; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 1 de juliol a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This