Arriba el 3r Faustina d’Altafulla amb l’objectiu de convertir-se en un festival de referència en microteatre al territori

REDACCIÓ – Altafulla, 3/6/2024

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla i El Faustina han presentat aquest dilluns, 3 de juny, la 3a edició del Festival de Microteatre d’Altafulla ‘El Faustina’, que se celebrarà aquest proper dissabte 8 de juny en diferents espais de la vila. Precisament, La Faustina Gastrobar, on ha tingut lloc la presentació, serà un dels espais que acollirà una de les representacions de l’obra ‘Ojalá’, que interpreten l’actriu Mònica Pérez i l’actor Jordi Ríos.

La mateixa Mònica Pérez, directora artística del festival, ha estat l’encarregada, juntament amb la regidora de Cultura, Gemma Maymó, de presentar les novetats d’aquesta tercera edició “que va prenent forma al que en el futur volem que sigui; convertir-se en el festival de referència al territori en microteatre”, ha assenyalat l’actriu altafullenca. De fet, el certamen d’enguany amplia l’oferta de representacions, horaris i rutes per al públic assistent.

Es podran veure un centenar de representacions durant dotze hores, de 10 del matí a 10 de la nit, d’entre les onze obres que es representaran, una de les quals va adreçada al públic infantil com és ‘Sherclock’. Aquestes obres es podran veure en tres espais municipals: al pati de la Violeta, a la pallissa Hort de Pau i a l’Escola d’Adults.

I en cinc espais d’establiments comercials i particulars: La Faustina, Alnatur, La Ramona, Galeria d’Art Peibas, i una llar històrica que va ser l’antic hostal d’Altafulla.

Per la regidora de Cultura, Gemma Maymó, és una satisfacció “donar continuïtat a un festival innovador de microteatre, que enguany amplia espais i representacions, i que, des de la seva primera edició, està fet a casa nostra, donant suport al talent km0”.

Les representacions de microteatre tenen una durada curta de 15 minuts. L’elenc d’actors i actrius està representat per artistes professionals de totes les edats i de diferents municipis (Altafulla, Roses, Arbúcies, Vilanova i la Geltrú, Vic, Sabadell…) on destaquen Mònica Pérez i Jordi Ríos.

S’ha establert quatre maneres de veure el festival:

Passis guiats: Representació de 4 obres de microteatre al matí i 6 a la tarda. El públic assistent es reunirà a les inauguracions (que es faran a les 10 i a les 17 hores al pati de la Violeta) i allà es faran els grups que aniran acompanyats amb un/a guia de l’organització.

Ruta verda i taronja: Són dues rutes de dia complet per poder veure, sense guia, tots els microteatres inclòs l’infantil.

Lliure: Es poden comprar entrades individuals o packs i anar a tantes funcions com es vulgui, ens els horaris que es triï.

La venda anticipada d’entrades és mitjançant entrapolis.com o a Finques Llevant (carrer Llevant, 15). El punt de venda per al mateix dia és a la Violeta, de 10:00 a 13:30 hores i de 17:00 a 20:00 hores. El preu de l’entrada individual per a un microteatre és de 4 euros. Si es compra el pack de 10 microteatres, el preu es redueix a només 2,5 euros per representació.

Foto: Una imatge de la presentació del festival teatral. / AJ, ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This