Marxa ciutadana ‘Fora trens de mercaderies de les poblacions’ aquest 1 de juny a  Tarragona

REDACCIÓ – Tarragona, 30/5/2024

Aquest dissabte 1 de juny, a les 12.00 hores, la Plataforma Mercaderies per l’Interior ha organitzat la marxa ciutadana “Fora trens de mercaderies de les poblacions” per reclamar als representants polítics que vetllin responsablement per la vida i salut dels seus ciutadans i no permetin que passi el tercer fil del Corredor Mediterrani per la via de la costa, a banda que provocarà un coll d’ampolla que col·lapsarà la circulació de la Costa Daurada nord.

També demanaran una resposta immediata del traçat definitiu del Corredor Mediterrani, en una via segregada per a mercaderies i fora de les poblacions, ja que fa quasi un any que estan esperant la resposta del Ministeri de Transports.

L’alcalde Rubén Viñuales ha confirmat que rebrà a l’ajuntament de Tarragona on arribarà la marxa, entre 12.45h i 13.00 hores. Allí li faran entrega del manifest que té el suport de la plataforma ‘Dignitat a les vies’, les associacions de veïns del Port, AAVV del Serrallo, AAVV Residencial Palau Torres Jordi, AAVV Vall Arrabassada, AAVV Cala Romana, s’hi ha afegit AAVV Boscos i AAVV La Móra, la Federació d’Associacions de veïns de Llevant i la Federació d’Associacions de veïns de Ponent, Empresaris de Tarragona, la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET), Greenpeace, Mare Terra (Fundació Mediterrània), Salvem la Platja Llarga i el Grup d’Amics de Toni Achón (GATA).

Fins ara ens han confirmat la seva assistència a la marxa l’Alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, regidors de l’Ajuntament d’Altafulla i regidors de l’Ajuntament de Vila-seca. La plataforma sumar a ciutadans i veïns d’arreu per tal de fer forta la marxa.

Foto: Un tren de mercaderies passant per la zona de Llevant de Tarragona. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This